05 maart, 2009

Kanttekeningen bij Augsburger -2


Een aantal van door Augsburger in zijn Dissident discipleship genoemde namen die ik niet kende. Een in zoverre willekeurig criterium dat dit geen garantie is dat u de namen die ik wel ken en hier dus niet noem wèl zou kennen (volgt u hem nog? hij klopt wel).

Daar gaan ze:
 • Will Campbell
 • Ron Sider
  Laat ik het zo uitdrukken: ik geloof dat ik de naam eerder ben tegengekomen maar dat ik ook weer niet zo onder de indruk was. Bij dezen dan nog maar eens.
 • John Stott
  Oh really?
  Kijk uit, Augsburger, u daalt in punten.
 • John Stoner


 • Ik zou het bij de eerstgenoemde hebben gelaten, als het om nog levende mensen ging - vanuit het standpunt van Augsburger.
  Er is iets wat ik wel zie en er is vooral ook wat ik niet zie.
  Jammer.

  Geen opmerkingen: