29 maart, 2009

Gemengde activa


Cindy Sheehan (ze bestaat nog!) stelt de vraag die ik als geschoolde halve econoom in gedachten wel stel, maar die in het publieke debat - huh? waar is dat eigenlijk? - niet gesteld wordt: hoe kunnen activa "giftig" zijn?
Ik heb er wel allerlei uitleggingen over gelezen maar het komt er toch op neer: het klopt niet. Dat is het 'm nu juist...

Ye are many, they are few.
Over de demonstratie in Londen naast wat anarchistische azijnpisserij vooral positieve verslagen - het niet-deelnemende publiek toonde zich overal sympathiek. Gunst, ooit ben ik ook zo'n azijnpisser geweest, vermoed ik.

Een site die sympathiek oogt, maar die zijn naam zo serieus neemt dat ik er tenslotte geen touw aan vast kan knopen, en ik ga mij niet registreren voor iets waar ik anders geen kennis van kan nemen - deelnemers aan de demonstratie van Londen: ctrl+alt+shift. De site wordt ergens verweten door een reageerder dat hij "christelijk" is en dat mag niet want de paus en de condooms en Afrika. Zucht.

Geen opmerkingen: