10 januari, 2006

Wie een mens redt...


Wie een [1] mens redt redt de hele mensheid; wie een [1] mens doodt doodt de hele mensheid.

Het staat in de koran, zoals de bergrede de kern van het evangelie zou moeten zijn zou dit de goede kern van de islam zijn. En de idee is universeel.
Het Nederlandse regime heeft niets met islam of christendom, niets met universalisme, en dus al helemaal niets met het redden van mensen.
Mehdi Hooshyar stond er op gisteren - op zijn 45ste hongerstakingsdag - naar het ministerie van justitie in Den Haag te gaan. Een ambtenaar van het ministerie nam een verzoekschrift in ontvangst, er zou "vandaag nog" naar gekeken worden.
Vervolgens kwam politie Mehdi inrekenen ter afvoer naar een psychiatrische inrichting, de begeleidende mensen van zijn steungroep in verbijstering achterlatend...

De motivatie is dat hij als uitgeprocedeerde inmiddels illegaal in Nederland verblijft. In de psychiatrische afdeling van het Scheveningse gevangenisziekenhuis gaat men proberen hem zo ver tekrijgen weer te eten en te drinken. "Misschien kan zijn zaak nog eens bekeken worden." Ach ja - als je te royaal bent worden ze plotseling allemaal christen. Zal het CDA ook niet blij mee zijn.

Ik neem aan dat Mehdi wil blijven in het land van degenen die hem steunen. Wie terwille van de Balkenbende in dit land wil blijven is inderdaad geschikt voor een inrichting. Een misverstand van de politicus van het jaar 2005 dat vluchtelingen het zo zouden zien (o ja, die vrije pers en zijn verkiezingen, nog zoiets prachtigs aan Nederland).

Geen opmerkingen: