30 november, 2005

Hoe leuk is martelen?

Yee, die dit spelletje op zijn site heeft geplaatst, had er bij gezet dat hij niet wist van wie het eigenlijk was. Dit wilde ik als onbetaalde Aladin niet op mij laten zitten. Dus ik gaf hem een link die niet naar hem verwees - het bleek een soort pornosite te zijn.
Of ik hem geholpen heb weet ik niet, maar ik kreeg een mail van hem of ik een foto wilde sturen om een saluut te brengen, te wuiven naar het publiek, eventueel met een anti-Bush-boodschap. Een foto van mijzelf in Vaaghuyzen waarbij ik een plaat opzet tijdens de gedenkingsdraai voor de invasie in Irak leek mij wel gepast. Dus daar sta ik in de diavoorstelling, met narcis ter viering van de lente en om de innere Emigration uit te drukken - was ik maar in Cymru...

Doe het spelletje en vraag u af of u op den duur niet medelijden krijgt met de man die u een eindeloze vrije val laat maken en die u af en toe met de muis moet voortslepen. Zelfs als u weet dat hij mensen laat martelen, mensen laat bombarderen of doodschieten, doodstraffen laat uitvoeren en alles en nog wat u kunt bedenken. W. is toch een mens. Het figuurtje op het scherm niet. Toch moet je dit laatste af en toe tot je door laten dringen. Ik althans.

Geen opmerkingen: