06 november, 2005

Mijn tweede cake


Zo'n twaalf, dertien jaar geleden werd ik aangetrokken door het idee een soort sociale geschiedenis te schrijven van de merkwaardige studentenflat de Zilverberg aan de rand van de stad in Amsterdam-Noord. Het is er (nog) niet van gekomen.
Doordat een lezer uit Thailand (wauw) die evenwel ook in deze flat gewoond heeft mij het verhaal van een wereldberoemd bandje dat er opgericht is opstuurde (de Inside Nipples, om precies te zijn) kwam weer van alles boven.
Nanowrimo is al vijf dagen op dreef, te laat om er alsnog nu aan te beginnen.
Hier een foto van mijn Zilverbergbuurman Peter en mij, kijkend of de cake al klaar is.
Ja, ik heb twee cakes gebakken in mijn leven. Beide keren met speciale toevoeging. Deze keer werd het geen bad trip (u verwacht hoop ik toch niet dat ik vreselijk braaf ben, wel?). Voor de zekerheid: ik sta rechts op de foto (van Peters site geplukt).

Geen opmerkingen: