05 november, 2007

De bananenmonarchie - vervolg


Dat ik mij hiermee moet en kan bezighouden.
Ewiggestrigen van het CDA, die Stuk voor stuk toch al ten val waren gekomen, terug en weer goed en degelijk in opspraak.
Zij hebben nu eenmaal het van God gegeven recht dit land te besturen, het is al erg genoeg dat zij daar acht jaar op nationaal niveau van afgehouden zijn.
Alleen: waarom moeten die gasten dan zulk dom personeel er op na houden, dat de GPD gaat bellen: "Mijnheer Donner is gereformeerd, willen jullie dat rechtzetten in jullie nog niet gepubliceerde portret?" en gaat rondstrooien "Mijnheer Van der Linden ritselt wel even een Rus als opvolger." Eenvoudig: deze CDA-types zijn zelf door hun macht verblinde stomkoppen. Donner is al derde generatie op het ministerie waar hij evenwel niet meer zit (dat doet pijn - net zoiets als Bot die het niet kan laten).
Je verzint het niet.
Tegelijkertijd bekruipt mij de twijfel of Balkenende IV de rit dan wel zal uitzitten, al heb ik geen idee meer wat er na zou kunnen komen. Of is Nederland ook toe aan een staatsgreep? (De Grote Kladderadatsj voorzie ik op de een of andere manier ook zo snel niet, maar wie weet vergis ik mij daar ook in).

Geen opmerkingen: