17 oktober, 2005

In de courant


Tubantia, BN/De Stem en het Dagblad van het Noorden hadden zaterdag een interview (dat overigens twee maanden geleden is afgenomen) met Harry's Angels. Zo noemt Harry Bout zelf het tweetal - Sandra Kroep en Annabelle Parker. De verwikkelingen rond de zaak-Harry Bout zijn te volgen via de links links aangegeven op deze site.

Kortweg: Harry Bout is waarschijnlijk de langst zittende (in pregnante zin) Nederlander in het buitenland, de VS. Op de gebruikelijke corrupte rommelige wijze veroordeeld voor een moord die hij niet gepleegd kan hebben. Hij is ook weer niet geheel onschuldig: hij heeft meegeholpen met het wegmoffelen van het corpus delicti. Twintig jaar is daar een erg lange straf voor. En als er niets gebeurt wordt het levenslang. Maar er gebeurt iets - de Angels getuigen er van. We zullen zien waartoe het verder leidt. In dit geval zou dit moeten zijn: optreden van de gecombineerde Nederlandse ministeries van buitenlandse zaken en justitie, beiden bezet door leden van christen-democratische dynastie�n. Niet vertrouwenwekkend, maar misschien moeten die mensen ook eens aan het werk gezet worden voor iets anders dan waar zij steeds de courant mee halen.
In concreto: er worden familieleden van Harry Bout gezocht - familienamen die blijkbaar relevant zijn naast Bout: Schut, Jarman, Belderbos.
Wordt vervolgd...

1 opmerking:

Anoniem zei

succes met de zoektocht naar de familie !