15 februari, 2006

Jacht op scholieren namens de integratieminister


Taida Pasic werd door de NAVO uit haar huis gebombardeerd. Wrang eigenlijk dat haar ouders naar Nederland gevlucht zijn. Maar dat deden ze, en uiteraard moeten ze terug en zijn ze terug. Hun dochter wilde haar middelbare school evenwel in Nederland afmaken. Dit was niet naar de zin van minister Verdonk. Deze dame dingt naar het lijsttrekkerschap van de VVD - flink de xenofobe kaart spelen als dekmantel voor alle echt belangrijke plannen in het verlengde van de oorlog tegen de armen elders en hier.
Aantjes vindt dat de lasterlijke praatjes van Verdonk nu maar eens reden moeten zijn om af te treden. Onbegrijpelijk dat hij niet inziet dat er hogere belangen zijn dan een meisje dat haar school wil afmaken en dit niet mag van de minister die haar laat opsluiten. Een minister die zich openbaar uitspreekt over de kwestie die nog sub judice is. En die bolle praatjes verkoopt over het meisje dat zij een fraudeur noemt. Waarom zou Verdonk daar nu plotseling over moeten opstappen terwijl zij de brand op Schiphol die elf mensen het leven heeft gekost wel heeft overleefd (zij wel)?
Inmiddels hebben we hier nog twee scholieren die opgesloten zitten namens mevrouw Verdonk in Soesterberg.
En het gaat toch ook niet alleen om Verdonk. ¡�Que se vayan todos! - ook uit Nederland... Dan bedoel ik uiteraard het regime.

Geen opmerkingen: