21 december, 2008

'Tis the season to be silly tralalalalalalalala

Als ik met de Kerstdagen om bezigheden verlegen zou hebben gezeten zou ik misschien ook een RVZ-bandje gemaakt hebben op Mixwit, zoals Peter Bartlema of Frau Dr. Tintenkiller. Nebbisj, Mixwit stopt er mee en Peter was nog wel aan zijn online radiomixprogramma begonnen: Peters Platenpalet.
Dan maar niet... Ik zal ook wel andere dingen te doen hebben.

Eigenlijk is dit het allerduurste singletje uit mijn collectie. Het lag voor een gulden op het Waterlooplein, en toen ik besloot het alsnog daar te kopen zette ik mijn fiets niet goed op slot want het zou toch maar kort duren. Dus het heeft me 101 gulden gekost, of was het nog meer? Mijn dierbare groene Mercurius weg...


Man of action, Les Reed Orchestra. Als het niet die geschiedenis van RNI meedroeg zou het 't nog goed doen op de dansvloer ook. En wat maakt het eigenlijk uit?


Op mijn singletje heet het Holiday en heet de B-kant The kid. Enfin - herkenningsmelodie van Lex Harding op Veronica in betere dagen, en van Noel Edmonds op Luxemburg. En het geldt ook nog als Northern Soul... André Brasseur.


Âme câline, The Norrie Paramor Strings, misschien wel de krachtigste versie. Die van Sounds Orchestral staat niet op Het Kanaal, was de herkenningsmelodie van Andy Archer op RNI en zou het ook goed kunnen doen op de dansvloer.

Geen opmerkingen: