11 augustus, 2005

Talpa: je hebt het er maar druk mee


Ik keek al niet naar Nederland 1,2 en 3, RTL 4, 5 en 7, Net 5, SBS 6, MTV, The Box, Veronica, TMF en nog zo wat? met Nederlandse presentatoren met een HBO- en af en toe een MBO-dialect (Poldernederlands noemt Onze Taal dat, maar ik neem toch de vrijheid wat directer te zijn. In polders heeft men al eigen dialecten namelijk). Dit alles natuurlijk voor of na de reclame.
Komt er zaterdag Talpa bij. Dus ook niet kijken naar Talpa. Ik heb het er maar druk mee, met dat niet-kijken, steeds drukker dus.
(Wegens grondige vervanging van eigen ADSL-verbinding even verbannen. Nu zie ik de inlogpagina's van Blogger in letters en in een taal die ik beheers, in plaats van het Japans! Zo zie je, ieder nadeel heb zijn voordeel. ;-( [kan ik niet laten - até logo, companheiros/companheiras]

Geen opmerkingen: