08 juni, 2010

Gefotoshopt en met een kruisje om - evangelisch!


Wij vinden dat de afgelopen jaren het kwade heeft gezegevierd, en dat is nadelig voor mens, dier en samenleving. Wij willen weer terug naar de joods-christelijke fundering waarop Nederland een paar honderd jaar geleden gebouwd is.

De Evangelische Partij Nederland heeft een "zwarte" Surinaamse lijsttrekster, Yvette Laclé. Zij heeft de ChristenUnie verlaten omdat zij deze te homovriendelijk vond.
Niet omdat ik het wil maar omdat ik vermoed dat deze hoek buiten beeld blijft denk ik dat dit van de zogenaamde nieuwe partijen de beste kanshebber is voor een zetel die niet in de peilingen tot uitdrukking komt tot nu toe.

De joods-christelijke fundering van Nederland heeft er voor gezorgd dat Laclés voorouders op de wilde kust van Zuid-Amerika terechtkwamen. Hoe vrijwillig dit in zijn werk is gegaan, daar hoeven we niet eens naar te raden.
Er is nogal wat domheid nodig voor een geslaagde politieke partij dus mij dunkt dat we hier een kanshebster hebben. De lijsttrekster is zelfs ook al gefotoshopt voor de affiches. De enige lijsttrekker die dit niet is en die wel op affiches staat (Rutte en Pechtold zijn niet terug te vinden op affiches) is die van de studentige lijst 17, maar ja, dat is dan ook een meisje van 21, kunsjt. Van mij mag zij, de partij plaatst zich op de linkerflank, en ook de Piratenpartij, lijst 18, best winnen, maar het is vechten tegen de bierkaai.
Nee, de evangelische homohaters en geredden uit een kwaad leven van hoererij en drugsgebruik, die hebben de beste papieren voor een zetel.

Verder voorspel ik een grote vlucht naar de PvdA waardoor GroenLinks, SP en D66 lager zullen uitkomen dan waarop zij nu voorspeld worden.
En het zal allemaal niets uitmaken. Vermoedelijk.

Geen opmerkingen: