03 augustus, 2009

Troost (even voor mijzelf)


She belongs to me, The Masterminds - a one-no-hit-wonder. Caroline had in 1965 korte tijd een top-65 [begrijpt u?], en daar was hij genoteerd, en ze hebben mogen snuffelen aan de Fab Forty van Radio London - vandaar dat ik het ken en blij ben dat iemand het gepost heeft - zelfs van de originele Immediatesingle. Een nummer in een versie die ik vele malen achtereen kan opzetten.

Excuses hoor - ik ben dezer dagen object van onderzoeken die mijn uitmelkbaarheid voor de medisch-farmaceutische industrie verder moeten verkennen. Troost gezocht voor mijns inziens zinloze kwellingen. Twee uur "stappen" met een halve liter suikerwater op, op je nuchtere maag, en dat moet dan dienen om "normale waarden" te meten. Ik ben hier de gek niet (dat zeggen ze allemaal).


Sweet as a honey bee - The same old song - ik zie dat dit nummer, dat als het ware het schema voor de Northern Soulknaller zelf is, nooit een hit is geweest voor de Tops in GB - Jonathan King had er wel een mee, en in Nederland de Motions.
Bijna genant om te denken: dan alsnog!
Iedereen kent this melody that keeps haunting me maar weinigen hebben de single dus.
Zou het eigenlijk zelf tot Northern Soul moeten bestempelen...

Geen opmerkingen: