19 augustus, 2008

Wip Expres?


Willy de Wit is op de transferlijst beland. Radio Oktaaf, Radio Amsterdam Noord, Extra 108, verder weet ik het ook niet. Er was een tijd dat ik een ochtendprogramma met hem deed, althans officieel (hij vond het een goede gelegenheid wat later op te staan), of zijn band startte in het holst van de nacht - op de legale Amsterdamse lokale radio, voor alle duidelijkheid. Ach, geen kwaad woord op zich verder hoor, maar misschien is hij toch een beetje op hol geslagen?
Nu is WdW naar Decibel.

Ik heb geen reden er trots of zo op terug te zien, maar ik heb wel eens een bijdrage geleverd aan het programma op Oktaaf met de in de kop genoemde naam. Happy Radio - Willy de Wit!Ik vroeg mij al af hoe het zat met zijn houdbaarheid toen ik hem - niet gehinderd door enig begrip voor de verhoudingen in het streekvervoer - hoorde schelden op chauffeurs v/m.
Voor het streng maar rechtvaardig volgen van bestuurderen in Amsterdam lijkt mij het lidmaatschap van de PvdA geen aanbeveling. De affaire-Duyvendak heeft vreemde gevolgen.

Geen opmerkingen: