11 september, 2009

Uitnodiging


Bij Justin Raimondo loopt zij op mij af, het water spat op. Nederlandse reclame op Antiwar.com. Bij een enquête van de site heb ik ooit ingevuld dat ik geen bezwaar zou hebben tegen reclame. Naief te denken dat men zelf op acquisitie uitgaat. Big Brother van de zoekmachine doet het wel voor u.

Dus als Raimondo het over Rusland of Oekraïne heeft is er die blondine in bikini die mij voor een Relatie uitnodigt. Russisch of Oekraiens, wat zal het donderen. En dan te bedenken dat Raimondo iets serieus te schrijven heeft over die landen (en dat hij gay is...).
[Merkwaardig - nu ik haar bewust zoek houdt haar foto plotseling hoog op en is niet meer te zien dat zij van boven alleen een bh draagt...]

Het meisje in bikini met het opspattende water duikt net als de vraag of ik geen platte buik wil of mijn iq wil laten meten ook op op sites die ik beroepshalve opzoek - sites van wetenschappelijke tijdschriften. Vrouwelijke collega's in de kamer kunnen haar moeiteloos zien, zij neemt veel ruimte in. Ze zwijgen discreet.
Misschien verschijnt ze wel bij iedereen overal (ik heb ook geen idee waar ik haar aan te danken heb).

Ik weet wel dat zoekmachines die het zo goed doen en zo goed menen te weten wat ik zoek met meisjes in bikini toe zich het graf in commercialiseren.
En als het fout gaat met die zoekmachinefirma zal blogspot.com het eerste zijn dat sneuvelt. Ik ben nog niet eens klaar met het leegruimen van Geocities.

Goed, ik verleid u, heren en dames ook, met dit fleurige meisje in spijkerrokje en t-shirt. Zij kampeert, dat associeer je toch met vakantie, buitenleven en de aardige dingen van het bestaan.
Treed binnen in de tent .

Geen opmerkingen: