09 juli, 2008

Ze hieven het glas...


Het jaarlijkse ritueel van de Bijeenkomst van de Grote 8 is ten einde. Het werd voorafgegaan door een conferentie van Oorspronkelijken, (Ainu) van Hokkaido, georganiseerd voor een selecte groep andere Oorspronkelijken.

Er waren 21.000 politieagenten in gereedheid gebracht voor de conferentie van de Grote Acht bij het Toyameer, er werd geslagen en opgesloten - kortom, we zullen het weten.
Intussen spreken de doorsnee media van een bijeenkomst van Hete Lucht. Nu zou de uitstoot van koolstofdioxide in 2050 gehalveerd moeten zijn. De notulen van de bijeenkomst zijn begraven in de tuin van het hotel en mogen in 2108 opgegraven worden. Het getuigt van vertrouwen in de toekomst - van de G8 ook. Ik ga geen weddenschap aan of dit gerechtvaardigd is.

Er waren onmiskenbaar anarchisten present, zie hieronder, al zullen zij de notulen niet gehaald hebben.

.

1 opmerking:

Anoniem zei

Gebakken lucht! Brown had nog aan zijn onderdanen opgeroepen minder voedsel weg te gooien. Het diner dat geserveerd werd was naar horen zeggen zeer uitgebreid. Hopelijk heeft Brown niets weggegooid en heeft hij iets voor thuis meegenomen in de hondjes-tas.