16 juli, 2008

Omgekeerde koning Midas - nee, toch niet


Met bladen waarvoor ik wel eens geschreven heb of schrijf gaat het nog wel eens ernstig mis. Ik ben nogal in de put over News4all, en daar ben ik niet alleen in. Dat verhaal komt waarschijnlijk nog wel.

De SF Bayview, ik heb hem nooit in papier in handen gehad, maar hij bestaat. Of liever: hij bestond. De papieren editie is nu afgeschaft, omdat het drukken en verzenden te duur werd. En jawel, ik heb er een paar keer voor geschreven. Boehoe.
Online gaat het blad door, maar de site heeft lange tijd stil gelegen, dus ik houd mijn hart vast

O ja, De AS, daar zit ik inmiddels tien jaar bij. Die bestaat, al 35 jaar. Maar ja, vraag er eens om bij de kiosk. Boehoe nogmaals.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hopelijk verschijnt de SF Bayview ooit weer, maar dan op maandbasis, niet per week, wat te duur is. De editors wilden graag, voor de vele gevangenen die hun blad lezen, blijven bestaan op papier. De website blijft bestaan...
- en SF Bayview-lezeres