30 augustus, 2006

Schatkamer van literatuur


Je moet er niet aan denken, maar er staat al heel wat Nederlandse literatuur integraal op het internet.
Hier is het overzicht.
Laat ik zeggen, in het interesseveld van deze site zijn speciaal Hadewijch, Ruusbroec, Lodensteijn, Frederik van Eeden en Cor Bruijn van belang - naast zeker ook Heimans & Thijsse. Zo op het eerste gezicht - en wie weet wat er nog bij zal komen.
Men kan toch beter met een boeksken in een hoeksken zitten, dunkt mij - maar het staat er.

1 opmerking:

Anoniem zei

Interessante site...... vandaag zufällig tegenaan gelopen omdat ik op zoek was naar de gegevens waarom supermarkt De Gruyter destijds ook weer van het toneel verdween. Was het een fusie, werd hij weggeconcurreerd...ik ben het kwijt.
Ik kom graag nog eens terug op de site....zie wel dat U al meer dan een maand niets meer bijgedragen hebt....op vakantie...even geen zin? Gegroet SE