25 januari, 2014

Zoekend naar een wonder in mijn leven

"De mooiste herinneringen" stortte via de wekkerradio dit nummer over mij uit, moest zelfs even nadenken en merkte toen dat ik de single zelf heb.

Take to the mountains, Richard Barnes

In de meidagen van 1970 was het Instituut voor de Wetenschap van de Politiek in Amsterdam bezet. Ik was er een aardig deel van de tijd bij, heb er veel (van) geleerd en stortte in met griep na afloop. Een heel complex van gevoelens wordt uitgedrukt in zo'n plaatje van Richard Barnes uit die dagen. "Mooiste herinneringen"? Het is zoveel gecompliceerder.

Meer uit die dagen, waarin ik blij had kunnen zijn met RNI en Radio Geronimo, maar de eerste werd gestoord namens de Britse regering en volgens eigen zeggen het vanuit Monaco uitzendende Geronimo zij ook.

Question, Moody Blues

Dit kon zomaar een hit zijn in het Verenigd Koninkrijk in die tijd (via George Harrison, dat wel).

Govinda, Radha Krishna Temple

Geen opmerkingen: