13 maart, 2010

Waar is mijn scooter?


Ask the lonely, Fantastics. De eerste versie die ik kende, want het origineel is onopgemerkt voorbijgegaan aan Europa. Het wordt mij wel ingepeperd dat ik mod was zonder het te weten.

Als we het toch over de Tops hebben, dit is wel gedraaid op London en Caroline, maar is geen hit in Groot-Brittannië geweest. Ga mij niet zeggen dat ze eigenlijk het bekendst zijn om hun covers van respectievelijk Bobby Darin en de Left Banke, zoniet de Moody Blues.

Something about you. Ah, de choreografie...

Onlangs draaide ik iets van de Honey Cone en toen werd mij gezegd dat het gesampled is door KanYe West. Naar verluidt zijn de Honey Cone (en meer Invictus/HotWax groepen) nooit doorgebroken in Nederland. Treurig, want het is Motown na Motown. En al helemaal treurig pas "ontdekt" te worden door samples.


Want ads - heb ik inderdaad wel in Londen gekocht.

Geen opmerkingen: