05 maart, 2010

Edward Kleine

Met deze petitie willen wij aandacht vragen voor de zaak van Edward Kleine.

Edward zit momenteel ruim 4,5 jaar gedetineerd in de staat Alabama voor het veroorzaken van een verkeersongeval met dodelijke afloop.

Er is veel mis gegaan tijdens het proces. Edwards advocaat dhr Bolton heeft slecht werk geleverd en Edward niet goed voorgelicht over het proces en zijn kansen dit heeft Edward zijn kans op een eerlijk proces ontnomen. Verder zijn er veel dingen tijdens de rechtzaak onterecht goedgekeurd door de rechter terwijl dit in strijd was met de wet.

Wij als familie vechten nu ruim 4 jaar voor een heropening van Edward zijn zaak zodat de nieuwe feiten die inmiddels bekend zijn, zoals een reconstructie van het ongeval, gehoord kunnen worden en er een eerlijk proces plaats kan vinden.

Tot nu toe zijn ons deze mogelijkheden ontnomen omdat de lokale rechtbank de zaak niet wil heropenen,middels deze petitie hopen wij dat er aandacht komt voor de zaak bij de politici in Alabama zodat de zaak kan worden heropend en Edward een eerlijk proces kan krijgen met een passende straf.
Hier tekenen alstublieft.

Bij de afbeelding: inmiddels oud-staatssecretaris Albayrak zei eens over gevangeniscellen dat ze beslist niet op hotelkamers lijken. Integendeel, het is een straf om er te zitten, zei Hare Excellentie, en dat was ook precies de bedoeling. Raak gezegd hoor, Excellentie.
De foto geeft een kijkje hoe Edward Kleine er bij zit.
Er wordt geen streefdatum voor de petitie aangegeven - tekent u zo snel mogelijk.

Geen opmerkingen: