09 november, 2009

Voor de wijsneuzen onder ons

Het blijft een vlooienoorlog, om het woord guerrilla maar niet te gebruiken - maar intussen heb ik wel ongelijk gekregen over deze herkenningsmelodieën.

Gebruikt op RVZ voor een programma dat Your starter for heette en waar ik verder eigenlijk niets van afweet. Marcel Kennis (Freek Frituur) gebruikte dit ook wel als filler of afsluiter: Elton John.


Herkenningsmelodie van Tom Prins (Ad Rem) op RVZ, ook van Lex Harding op Veronica voor Parels (voor de zwijnen), een nachtprogramma met "progressief" profiel, en een Teleac-cursus gegeven door Henri van Praag waarvan ik mij eigenlijk alleen deze intro nog goed herinner - het was iets filosofisch (voor of na Fons Elders)?

Frank Zappa (Duodenum) is zo vreselijk geniaal dat ik er nooit goed heb tegen gekund. Na de instrumental mag u hem van mij ook gerust afzetten, evenals Elton John.

Geen opmerkingen: