29 november, 2009

Moeder, wat is er misgegaan met Nederland?


Kritiek van de rechterkant (dus onverdacht vanuit het standpunt van het regime) op de behoefte de Gangen van de Burger na te gaan. Opmerkelijk genoeg zijn de reacties op een Telegraafartikel (waar zoals gewoonlijk niet naar gelinkt kan worden) over een folder die oproept tot (voorlopig nog) vrijwillige tatoeage van het "burger servicenummer" in de onderarm positief. Ik heb de folder niet ontvangen, moet het nieuws dus verbaasd en wel uit De Media vernemen (die alle de Overheid dienen).


Zoals de gast is vertrouwt hij zijn waard - zo dient het uitgedrukt te worden, want het regime parasiteert op degenen die het "burgers" noemt. Een overzicht van de vele inbreuken die het regime op de bewegingsvrijheid van zijn onderdanen maakt.

Gejammer over de toespeling op wat nu de Holocaust heet, die heilig en onschendbaar verklaard is en die in 1971, het jaar van wat de laatste volkstelling zou worden in Nederland, nog niet bestond - men sprak van jodenvervolging en massamoord, niet van een brandoffer. Het saboteren van deze volkstelling werd gemotiveerd met een verwijzing naar 40-45. Een dergelijke massale mobilisatie tegen wat ten opzichte van nu een aanzienlijk kleinere inbreuk op de privésfeer was, zonder overheidsgemekker over het onschendbare brandoffer (de uitdrukking alleen al!) - ondenkbaar, zo'n veertig jaar later.
Wat is er allemaal misgegaan?

Geen opmerkingen: