08 november, 2009

Al de liefde in het universum


All the love in the universe, Santana. Herkenningsmelodie van Radio Seagull, 1973-74.
Ik weet eerlijk gezegd niet zeker of dit ook de laatste plaat is geweest die ik op RVZ gedraaid heb; ik sloot er altijd mijn afleveringen van de Soul squad mee af, en ik weet niet meer of ik op 10 mei 1987 nog gedraaid heb. Vermoedelijk niet - de desbetreffende stukken berusten nu bij het IISG. Het is in ieder geval natuurlijk het laatste van Seagull geweest - wat er aan voorafgegaan is (ik heb het toevallig gehoord, het was vijf uur 's ochtends) - ik zou het niet meer weten - Mike Hagler deed het laatste programma.


Rainy day women 12 & 35, Bob Dylan - eerste plaat van Radio Geronimo


If six was nine, Jimi Hendrix Experience, tweede plaat van Geronimo.
Hiervan is het ook al onzeker of het ooit is uitgezonden.

Geen opmerkingen: