03 september, 2008

Deejaybloed kruipt...


..en toen was ik - D.V. - even naar de conferentie van het Anarchist Studies Network in Loughborough. Maar de goochelfirma maakt het mogelijk dat er toch iedere dag wat verschijnt hier.
Sinds vorige zomer heb ik niet meer "voor een zaaltje" gedraaid. Dubbelzien en vertraagd reactievermogen dankzij ziekte bevordert niet direct de nodige scherpte.
Met een arm in een mitella is het deejayen nog moeilijker, ook al is het dubbelzien alweer lang voorbij (over de reactiesnelheid ben ik nog niet zeker).
Ik laat de komende dagen het bloed kruipen waar het niet kan gaan, afhankelijk van wat er te vinden is. Tenzij apart - ex- of impliciet - vermeld had ik het zelf kunnen draaien. Over die conferentie hoort u hopelijk nog. Het komt goed uit dat de hoofdstroom van het nieuws langzamerhand zo afstotelijk is dat ik er eigenlijk niets over wil zeggen, behalve dit dan.

Geen opmerkingen: