14 juni, 2008

RG de 50-quidman verklaart zich trouw

Trouw - dat moet men zijn tenslotte. En de Enige Echte Ware Muziek is niet zo aan bod geweest in deze rubriek de laatste tijd. Dus speciaal voor dit weekeinde: drie op een rij, en eerst drie op een rij.


De singles van Bill Black en N.F. Porter had ik al jaren, en tot een paar jaar geleden zou ik niet geweten hebben dat ze als northern soul golden. Holly St.James zegt mij eerlijk gezegd niets.


Music Mike vergist zich met deze aankondiging van I can't help myself - Donnie Elbert had al eerder Get ready opgenomen. Vanwege de danseressen (heeft hij ze ingehuurd?) vergeef ik hem de vergissing graag...

Oeps, wat zei ik over trouw?


Iemand heeft Barbara Lewis' Some day we're gonna love again (jawel, uit mijn persoonlijke top-10) op het net gezet, waarvoor dank.

Geen opmerkingen: