06 april, 2008

Vissen in de bruine vijver


Ella Vogelaar was van de CPN in de jaren zeventig. Want dat was nu eenmaal de enige partij die consequent opkwam voor de belangen van alle werkende mensen, progressieven, socialisten en democraten, gelovige en ongelovige mensen.
Later kwam ze in de top bij Unilever. Een prachtbdrijf dat heel veel doet voor alle werkende mensen.
Nu is zij minister, als lid van de PvdA, want die partij doet hartstikke goed werk voor alle werkende mensen. Niettemin heeft Rita Verdonk ook schitterende plannen voor alle werkende mensen. Voor het geval dat de PvdA strandt solliciteert Vogelaar (en zij niet alleen) alvast bij Verdonk.
En op de illustratie staan Van Velzen en Van Bommel van de SP broederlijk naast u-weet-wel-wie. Tenslotte was de SP de eerste die de Islamdiscussie opende in Nederland met de brochure Gastarbeid en kapitaal. De zogenaamde actie van deze Kamerleden was een ideetje van Amnesty Nederland dat graag een frisse vrolijke oorlog tegen Iran ziet beginnen. Er is een grote markt voor het bruine gedachtengoed in Nederland, en die is lang niet voldoende verkend, vinden Vogelaar, Van Velzen, Van Bommel, en noem maar op.

Geen opmerkingen: