11 december, 2007

Revolutie via de stembus?


Op Counterpunch is Donna Volatile geheel lyrisch over Ron Paul. Waarom geen team Kucinich/Paul, stelt zij voor. De heren denken er zelf ook over, schrijft zij.

Het bevalt mij niets dat ik deze site als tweede treffer krijg via de bekende zoekmachine - Big Brother is a cookie - maar vooruit, dan vermeld ik hem.

Maar als Paul of Kucinich echt de bedreiging van de bestaande (wan)orde zijn die zij zouden moeten zijn zijn zij volgens mij hun leven niet zeker. Terwijl ik dit tik speelt Tom Clay's What the world needs now... op de radio - om deze ongerustheid te onderstrepen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Geweldig is het!

Kucinich en Paul mogen dan tegengestelden zijn, maar ze snappen dat vrede, en hervorming van buitenlandbeleid, prioriteit heeft boven al het andere.

gr.

Jimmy