26 november, 2006

Twee koeien, twee logo's


Dat koemelk voor kalfjes is heb ik van jongsafaan beseft - ik kon het niet drinken zonder lichtelijk misselijk te worden. Aan de deur uitgeschepte melk, en daar dreef dan een verdronken bromvlieg in - die had je toen ook nog volop - en wel opdrinken hoor. Schoolmelk ging nog wel - omdat het uit een flesje kwam? Was het aangelengd? Vermoedelijk juist niet. De enige koemelk die ik drinkbaar vond was dubbelgestoomde of gesteriliseerde, maar "daar zit niets in". Des te beter.
Enfin, ik haal wel regelmatig (houdbare) melk in huis, voor toetjes of sauzen. Het logo van dit rammelmerk komt mij bekend voor. De koe van de Partij voor de Dieren is evenwel veel realistischer - en zij eet een herkenbare paardebloem, terwijl de koe van het melkpak een vaag bloempje in haar bek heeft - niet te identificeren. Enfin, laat ik dat andere logo er ook nog maar even bijzetten ter vergelijking.

Geen opmerkingen: