30 november, 2006

Over atalanta's gesproken


Begin november nog een atalanta zien vliegen. En verder... Toen ik begin oktober net werkte waar ik nu even werk bracht ik mijn lunchpauze zittend op een bankje aan een kanaal door. Moet kunnen. De zon scheen.
Het is eind november. Ik kan nog steeds mijn lunch gebruiken, zittend aan een arm van de Nieuwe Maas, jas open. Dezer dagen werd het enigszins aan mij overgelaten of we op Sint-Maarten wilden gaan wonen. Ja en nee. Kun je de seizoenswisseling missen? Hm.... "Lekker toch?" hoor ik mensen zeggen die het blijkbaar waarderen, vijftien graden zo tegen Sinterklaas.
Ik geef het woord aan Weia Reinboud:
"Soms denk ik zelfs dat dit volk onderhand het meest muf mompelende minkukelvolkje van de wereld is."
Soms?
Atalanta heeft een site met een nieuw adres, en ze zijn daar aan het bloggen, zoals ik even op Transkul gedaan heb.
Klik hier voor verdere observaties van RW & WR.

Geen opmerkingen: