08 november, 2006

Het leger heeft gewaarschuwd


Nee, een militaire staatsgreep in de Verenigde Staten is niet mogelijk, technisch gesproken. Er is geen territoriaal leger dat de kazernes uit kan komen - de meeste soldaten van de VS zitten in bases elders, of in zelfgekozen oorlog in Afghanistan en Irak.
Toch - ook zonder Republikeinse verkiezingsnederlaag was dit schot voor de boeg in ieder ander land een sein voor een mogelijk ingrijpen. En twee dagen na het verschijnen van het artikel wordt het verzoek ingewilligd.
Of de VS het afkunnen zonder zware machtswisseling? Het electoraat heeft gesproken. Het resultaat zal waarschijnlijk al snel niet bevallen.

1 opmerking:

de acht van stanleystad zei

Roland
SoldaatBerichten: 4

Woonplaats: Leopoldsburg

Geplaatst: Wo Okt 18, 2006 4:39 pm Onderwerp: De acht van Stanleystad Een mensonterende gijzeling.

--------------------------------------------------------------------------------

Ik ben Roland Marico, geboren te vlamertinge (Ieper).Woonplaats: Guillaumelaan 5 Leopoldsburg 3970 Telf: 011-747782 Gsm:0475664281 Email: roland.marico@telenet.be.Als militair heb ik twee maal verplicht geweest naar Congo te vertrekken Ik ben gevangen genomen door de rebellen, en zes maand opgesloten in een cel, waar ik gefolterd en mishandeld geweest ben.Ik heb een boek geschreven over deze gijzeling Prijs: 12,70 euro.Voor meer informatie,tik mijn naam in opGOOGLE (roland marico) en bekijk alle sites van de ACHT VAN STANLEYSTAD.Het zal mij veel plezier doen een email te mogen ontvangen.De beste groeten en tot binnen kort.

Roland