03 oktober, 2015

Hij of ik, wat wordt het?

Omdat het morgen een jaar geleden is verneem ik van het overlijden van Paul Revere. Het is mij ontgaan vorig jaar. Er wordt nu eenmaal te veel gestorven.
Het concert van Paul Revere and the Raiders is mij ontgaan in 1969 en nog kan mijn irrationele gedrag mij verbazen. Ik had niet gereserveerd, denkende: wie gaat daar nu naartoe - en toen bleek er een massa teleurgestelde mensen bij de kassa van het Concertgebouw (!) te staan: uitverkocht! Men kwam namelijk voor de Beachboys. Ik niet.
Nog erger: een jongen had een kaartje over en wilde het wel aan mij kwijt, was zelfs bereid in prijs te zakken. Mijn teleurstelling over de massa was zo groot dat ik het aanbod weigerde. En zo ontstaan herinneringen - aan een concert dat ik niet meegemaakt heb...


I had a dream - mede geschreven/gearrangeerd door Hayes & Porter


Him or me (what's it gonna be?) - zo hee, wat een show heb ik gemist...


Ups and downs . Loeihard zette ik hem altijd op en ik schaam mij niet te zeggen dat i kdaar nog steeds de reden toe hoor...


Love music. Dat ze deze Northern Soulstandard ook hebben opgenomen is mij ontgaan tot dit ogenblik...

Geen opmerkingen: