06 juli, 2013

Zielestrelend

Eerder deze week noemde ik in een post Russ Winstanley, die bepaalde intimiteit maar niets vond ("swapping some saliva"), iets waar men zich in "disco's" mee bezighield, maar onder zijn bezielende leiding diende er gedanst te worden. Ik heb de passage veranderd maar ik kom er wel op terug.
Ik vind het maar een raar verwijt en ik heb vernomen dat ook in de Northern Soulscene natuurlijk innige contacten werden gelegd. En ik weet niet of ik mij nou bestraffend toegesproken moet voelen alsnog, achteraf.
Zou het kinnesinne kunnen zijn over dansmuziek die plotseling uitbrak en Northern Soul beconcurreerde? Beetje overbodig.
Wat crossoverartiesten uit beide scenes.


Hold back the night, Trammps (ook bekend als: Scruboard [sic])


Rubber band man, Spinners


Âme caline [Soul coaxing], Biddu Orchestra


Als we het er toch over hebben: de versie van Sounds Orchestral, themetune van Andy Archer op RNI

Geen opmerkingen: