04 april, 2013

Van het klasseoorlogsfront bij de westerburen


De klasseoorlog wordt in Engeland (althans vanuit Engeland) nog wel harder gevoerd dan in Nederland, waar zich noemende liberalen vee lzetels wonnen met de kreet "handen uit de mouwen in plaats van handje ophouden". De ongehoorde schaamteloosheid van het geheel wordt niet in de Media vertaald, al is hier dan de Mirror een tegengeluid.
Een moordenaar heeft een uitkering en daarmee worden de moorden toegeschreven aan "de verzorgingsstaat" die tot een moordende levensstijl leidt. Makker Keith Hebden heeft er een video over volgesproken.
Ik schrijf dit op het ogenblik waarop in de Tweede Kamer van de Staten Generaal een debat over het Marokkanenvraagstuk gehouden zal worden. Het wordt waarschijnlijk uitgesteld maar uitstel zal wel geen afstel zijn.

De kletspraatjes van de Nederlandse macht:


Afgelopen dinsdag 2 april is met overweldigende politieovermacht die ene kamer in een gebouw van de Sussex University (Brighton & Hove) ontruimd. De ruimte was twee maanden lang bezet uit protest tegen de "aanbesteding" (privatisering) van 235 banen aan de universiteit. Bij rechterlijke uitspraak is demonstreren laat staan bezetten op het universiteitsterrein de rest van het studiejaar verboden. En zo wordt verzet gebroken.

Een verklaring en een fotoverslag.

Geen opmerkingen: