21 oktober, 2008

Juist nu....

Over computers praat of schrijf je niet, ze doen het gewoon...
Of niet....
Zeseneenhalf jaar heeft hij het gedaan. Drie jaar als Mac9, drie-en-een-half jaar als Mac10, wat je dan weer als MacX moet schrijven. De twee systemen deden het nog naast elkaar, ik had gisteravond nog een hoop muziek uit de 9-versie overgebracht naar X.

Waarom hij vanochtend besloot in 9 te starten valt niet te zeggen. Waarom de cursor verdween toen ik de map wilde openen om naar X te gaan is al even onduidelijk. Ik heb de vaste truc uitgehaald die men altijd heel deskundig adviseert bij helpdesks op kantoor - doe hem aan en uit.
Dit resulteerde in een wapperend vraagteken dat niet weg te werken is. Cursor zoek, zoals al gezegd. Hulpdienst gooit vooralsnog steeds de hoorn op de haak. Valt er te helpen?

Toen RVZ werd overvallen door koddebeiers in 1984 werd net Marvin Gaye vermoord. Waarom nu? Toen Forum, voorheen De Waarheid, er mee stopte begon net de Nieuwe Wereldorde met een frisse vrolijke oorlog. Waarom nu?

Er is nooit een goed ogenblik. Het kapitaal stort in en ik ben mijn venster op de wereld kwijt, en mijn mogelijkheid mijn zegje te doen. En er zijn nogal wat manuscripten onbereikbaar geworden.
We wachten af. U merkt het wel. Misschien valt het mee, maar het is wel een aankondiging van een spoedig einde, denk ik, als het zelf nog niet het einde is.

Van de vertrouwde Mac dan...

Geen opmerkingen: