14 augustus, 2013

De liefdesjaren die komen

Naspeuring levert op dat ik lang niet ieder jaar de veertiende augustus hier herdacht heb. "We kunnen niet aan de gang blijven," zei Hans Hoogendoorn al in 1971 op Noordzee. Dit jaar was ik voor het eerst onzeker: de vijftiende? Nee, het was 15 uur de dag voordat het verboden werd aan Britten mee te werken aan buitengaatse radio. Dus toch de veertiende. Slijtage...
Een luisteraarsbijdrage uit de dagen ervoor:

Perfumed Garden Blues, or: John Peel's Lament, Geoffrey Prowse

Over John Peel gesproken, de BBC World Service is terug op de AM in Europa, nu op 1600m oftewel 198 kHz. Dit zal er niet meer weerklinken:

Pickin' the blues, Grinderswitch, John Peel theme op de BBC World Service en elders

De twee titels uit de laatste Radio London Fab Forty waarbij ik mij geen muziek (meer) kon voorstellen:

King of the world, Quik


Love years coming, Strawberry Children

En tot mijn verbazing heb ik deze nergens "gedraaid" hier de afgelopen jaren op deze dag op deze tijd. Nu dan.


A day in the life, Beatles

Geen opmerkingen: