25 april, 2011

Marianne in Nevada


In de serie Mariannes presenteer ik - klef nietwaar - mijn eigen lief (mede). Rechts in de verte achter gaas, in "the pen", de openluchtnor in de woestijn, die dient om mensen die over de streep lopen bij de testsite vast te zetten.
Nee, ik ben niet gegaan. Had een beetje een Orpheusgevoel - blijven en omkijken betekende langere detentie. Op den duur kwam er een smeris langs om mij te dreigen met echte gevangenisstraf omdat ik langzaam liep en naar plantjes en bloemetjes keek. Ik snauwde in het Nederlands terug dat hij zijn mond diende te houden (woordkeus was iets zwaarder dus). Het liep goed af.
Waarom ik niet ben gegaan? Waarschijnlijk omdat het een impulsieve beslissing was om te gaan voor A** en dus een even impulsieve voor mij om het niet te doen.
En tenslotte... iemand moest toch deze foto's maken...

Geen opmerkingen: