15 april, 2011

En gelachen dat we hebben


Ik vind dat de manier waarop meneer Van Dam vriendelijk lacht op de foto, in schril contrast staat met het leed van vele families. Zelfs Moeders Bijbel was verdwenen uit haar kamer, alle dierbare spullen waren weg, lees de link, en tranen zullen vloeien, u zult dit wel niet plaatsen, deze mensen zijn al op radio5 geweest, schokkend dat dit in uw huis is gebeurd.

De me ac mea matre fabula narratur...

Kijk, dit soort praatjes namens een fijn lachende bureaucraat vind ik walgelijker dan de beschrijving van het voorportaal van de hel dat ik gezien heb en waar mijn moeder "gerevalideerd" is.
En al even walgelijk is het portret waarop hierboven wordt gezinspeeld en waarnaar ik niet ga verwijzen.
7 mei 14.00 uur, Plein, Den Haag. Meer volgt.

1 opmerking:

Unknown zei

Ja, lieve mensen ik krijg dit beeld van de Bijbel van uw Moeder steeds maar weer voor ogen, en dan die lachende man op de foto. Deze man geeft aan dat hij voor deze klus niet de juiste persoon is. Hij gaat helemaal voorbij aan de gevoelens van mensen, dus hij is een keiharde gevoelloze man, en die moet nu voor Goede Zorg aan hulpeloze Ouderen gaan zorgdragen? Er is heel veel mis in de top, met onze Dwaze Kinderen kunnen we een steentje in de vijver gooien, maar dan wordt de kring door dit steentje steeds groter. Ik wens u goede dagen en tot 7 mei a.s. Groetjes van Louis