20 januari, 2019

Toen ze voor de veganisten kwamen


12/25/2005: "Toen ze voor de veganisten kwamen..."

Het terroristische gevaar in de Verenigde Staten dat op last van George W. Bush in de gaten gehouden wordt, afgetapt en ondervraagd blijkt meer te omvatten dan de gebruikelijke verdachten, inclusief die student die het Rode Boekje wilde raadplegen voor studiedoeleinden.

llama (12k image)
Klik op meer

De New York Times heeft een jaar op de kennis gezeten alvorens deze eindelijk eens af te drukken. En Bush maakt deze brave krant nu al uit voor terroristenhelper omdat er in afgedrukt wordt wie er allemaal afgeluisterd wordt in het kader van de terroristenjacht. De vijanden van de Verenigde Staten spinnen garen bij de onthulling van dit alles.
Agenten in Indianapolis hielden een veganistisch "community project" (een commune? gratis veganistsisch voedsel uitdelen?) in de gaten. Ook de Catholic Worker wordt in de gaten gehouden vanwege de "semi-communistische ideologie" (verdomd - excuseer - die hebben soepkeukens en eenvoudige huisvesting voor de armen). En de dierenbevrijdingsorganisatie PETA organiseerde een zeer verdachte campagne tegen bont van llama's. Afluisteren die club. Voor je het weet vliegen ze een wolkenkrabber binnen.

"Deze terroristen belagen ons omdat ze onze vrijheid haten."
2 Reacties

Die student met het rode boekje blijkt de boel te hebben belazerd, meldt Infoshop: http://www.infoshop.org/inews/article.php?story=20051224111039991

zei: J.B. Arend op 25/12/2005 om: 10:18u

Asjemenou of Noumoe....
"Objectief gesproken" komt zo'n student in feite Bush te hulp met zijn verzonnen verhaal...
boos, grr

zei: Prul op 25/12/2005 om: 11:43u

Geen opmerkingen: