20 januari, 2019

Brandende zorgen bij het eind van het jaar

De chihuahua en de kat Ren en Stimpy (wie wat is ontgaat mij enigszins) stonden jarenlang onder vuur omdat ze als mannetjes samenwoonden. Mensen die goede oude conservatieve gezinswaarden voorstaan in de Verenigde Staten konden daar niet tegen - waren die beesten niet gay? Ze sliepen ook altijd zichtbaar in het zelfde bed.

Het gaat hier net als in het geval van SpongeBob over tekenfilmfiguren van Nickelodeon. De gezinswaardenconservatieven hebben hun zin gekregen: Ren en Stimpy zijn in de nieuwe serie anno 2003 belijdend en zeer actief gay geworden.
Dat krijg je van je campagne.
Nu ik verneem hoezeer gezinswaardenconservatieven hun vele stiefkinderen willen beschermen tegen homoseksuele propaganda op de televisie, en wat voor resultaten dit heeft, heb ik een verzoek.
Wilt u de neefjes niet op een idee brengen? Ze zijn nog broertjes van elkaar ook, en ze slapen in het zelfde bed. Heel gewoon voor eenden, zult u zeggen. Ja, maar tot welke leeftijd, vraagt u dan weer. Zwijgen, zeg ik u, als peetvader van alle Duckstedelingen. En vraag hun en mij niet naar onze leeftijd. U kunt op het net lezen dat ik al jaren dood ben. Dit gerucht is sterk overdreven.
Ik ben blij dat ik mijn zorgen met u heb kunnen delen en wens u een mooi 2006. Denk maar even niet aan het Vaticaan. Wat zeg ik nu weer?
Prosit Neujahr!

Geen opmerkingen: