20 januari, 2019

En nu gaan we eens gezellig doen...

Kom op, mensen - stap eens over die azijnpisserij heen - het lijkt wel of De Volkskrant toch nog steeds de favoriete courant is in "onze kringen".
Radio 10 Gold heeft een top-4000 aller tijden, Radio 2 een top-2000 en Veronica, ooit begonnen met een top-100 aller tijden, heeft dezer dagen in ieder geval een top-1000. Je moet er toch niet aan denken. En op 1 staat me toch een brok ellende waarvan je zou willen dat het nooit verschenen was...

Wij blijven niet achter. Eerlijk gezegd verwacht ik bij voorbaat al niet dat er een top-hoeveeldanook van Vrijelezers v/m is samen te stellen. Dus die verschrikkelijke nummer 1 zal wel meevallen. Maar ook al zweert u wel bij Queen of de Eagles ofzo: kom uit de kast. De tijd is volgens mij ook wel voorbij dat je beslist van punk moest houden. Alles is welkom: van hardrock via techno tot klassiek.
Ik ben lekker eerst: ik denk dat ik op 1 heb staan: Blue yodel #1 van Jimmie Rodgers, ook in de versie van de Everly Brothers. Jodeliedeladiejeehietieeeeee......
3 Reacties

Billy Bragg zou wel in mijn top zoveel staan, met welk nummer en waar weet ik nog niet! smile
wink

zei: DJLG op 21/12/2005 om: 10:23u

Naar genre dan maar?
* Jazz: 'Round midnight - Jimmy McGriff
* Folk/wereld (rotaanduiding): Atini nai - Fairouz
* Punk/wave: Ever fallen in love? - Buzzcocks
* Country: The Moonshine Hollow Band - Georgia Yellow Hammers
* Blues: Got love if you want it - Slim Harpo
* Soul/R&B;: Let's work together pt. 1 & 2 - Wilbert Harrison
* Swing: On the sunny side of the street - Tommy Dorsey Orchestra
* Nederlandstalig: Kejje nagaan - Het
* Beat: So much in love - The Mighty Avengers
* Reggae: Here I come - Barrington Levy
* Algemeen: I'm on my way home again - Everly Brothers
En dan ben ik nog allerlei genres vergeten...
Een top-1000 is onzinnig, maar een top-100 krijg ik wel vol. smile

O ja: * bij mijn uitvaart: De Internationale huilen

zei: RG de 50quidman op 21/12/2005 om: 21:13u

Geen rare fratsen, gewoon Stairway to heaven zoals altijd!!

zei: davidoff op 21/12/2005 om: 21:13u

Geen opmerkingen: