17 mei, 2008

RG de 50-quidman feliciteert Burt

Geniaal scatnummer uit Butch Cassidy and the Sundance Kid (de scène op de fiets). Ook gebruikt als jingle op RNI, gemixt door Mark Wesley (West) - in de donuts valt dan een gezongen kreet in de wijs: R-N-I!
Ik heb dit nummer op een elpee waarop de meester zelf gefotografeerd staat, wat mij een blij gevoel geeft want - eh, ik lijk op hem (zo moet ik het gezien het leeftijdsverschil natuurlijk uitdrukken).
Maandag jongstleden werd hij tachtig. Hij schat de houdbaarheid van zijn nummers op dertig jaar. Mis, maestro. Deze is al veertig en heeft niets van zijn glans verloren. Wanneer ga je van klassiek spreken?


South American getaway door de Ron Hicklin Singers (tot vandaag dacht ik dat het de Anita Kerr Singers waren, want die hebben een vrijwel identieke versie op de plaat gezet).

Geen opmerkingen: