13 mei, 2008

One less bell to answer


Wim de Bie zal niet ernstig ziek zijn, neem ik aan - en voor hem gold min of meer wat ik helaas over de laatste column van Van Doorn kwijtmoest: bent u er nog wel helemaal bij? Iets te veel VPRO-insidepraat, met als dieptepunt sluikreclame voor de boekhandel van de directeur van een fascistisch weekblaadje, dat blijkbaar passabel wordt geacht in VPRO-kringen.

Of er echt nog iets in de plaats komt van Bieslog, iets wat ik dagelijks bekijk? De man die met zijn bekende compagnon het enige televisieprogramma maakte dat mij nog naar Nederland deed kijken is er mee gestopt.

Uit zijn weblogstukjes kon ik afleiden dat hij ook iets met Noord-Kennemerland heeft of had. Ik ben hem er nooit tegengekomen, maar stukjes of foto's wezen er op dat hij nogal eens in de buurt moest zijn geweest waar ik ook was. Is Nederland nog net groot genoeg?

Hierbij een foto van de zee vanaf het strand tussen Bakkum en Egmond-Binnen. Het uitzicht is nog niet gemold door windmolens. Vlak voor de einder wel een boortoren. Een eenzame meeuw boven de leegte.

Geen opmerkingen: