15 februari, 2008

Van de zonzijde bekeken


Is het een goed of een slecht teken dat Antiwar.com twee dagen achtereen een Britse communist in de etalage heeft met een artikel? De crisis wordt natuurlijk ook voelbaar bij zulke op minimumbudgetten draaiende ondernemingen (hoe moet ik Antiwar of Pacifica anders noemen). Het is weer fondsenwervingstijd en het gaat niet goed - Pacifica sprak mij zelfs persoonlijk aan (we have a listener in the Netherlands, in Amsterdam, hm tja betekent dit dat ik ook snel moet geven?).
Nou ja, van Neil Clark weet ik het niet, ik heb tenslotte ook bij De Waarheid gewerkt zonder ooit enige aanvechting te hebben gehad naar lidmaatschap van die partij.

Goed: hier en hier. Andrew Murray klinkt zelfs optimistisch: we may have stopped the next war. Zo kun je het ook bekijken, ik houd mijn twijfel en ben vooral verbaasd over hoe snel deze beweging is weggeëbd, eigenlijk net als de anti-kruisrakettenmobilisatie van begin jaren tachtig in Nederland.

De moed er in houden, vooruit dan maar.

Geen opmerkingen: