21 oktober, 2006

Voor mijn moeder...


Er was nota bene een interventie voor nodig van de partij die het hele bestel zo'n beetje heeft uitgevonden en overeind houdt, samen met de PvdA. Lingo zou van het televisiescherm verdwijnen omdat de doelgroep te oud is, was het ongelooflijke verhaal van de zogeheten netcoördinator van Nederland 1.
Publieke omroep in Nederland: het vullis dat de mensen bij de STER-les moet houden - op uw eigen kosten, natuurlijk.
De grenzeloze hypocrisie van de CDA-ers, die na de verkiezingen hun betrokkenheid bij "de oudjes" wel weer zullen vergeten en overgaan tot de orde van de dag van het bestrijden van het vergrijzingsprobleem, heeft het programma even gered. Even, vermoed ik. De doelgroep van Lingo is niet interessant voor de STER.
Evenwel: grapjassen die massademonstraties met borden "Wij willen Lingo" tekenen hebben niet begrepen dat een protest tegen het afschaffen van een dergelijk programma wel degelijk een protest is tegen hoe deze maatschappij bestuurd wordt. Ouderen zijn niet interessant als consument dus hoeven geen televisie geleverd te krijgen, daar komt het op neer (dat "allochtonen" er een soort Nederlandse les in zien zal ook niet helpen).
Wat voor ander vullis er voor in de plaats zou en op den duur zal komen, daar moet je toch ook niet aan denken.

Geen opmerkingen: