15 oktober, 2006

In de uitverkoop

Het is in België moeilijk een supermarkt te vinden die niet van Delhaize is: er zijn winkels onder die naam, maar Match en Profi bijvoorbeeld horen ook bij het concern. Toch is het Nederlandse Albert Heijn twee keer zo groot. Maar op de een of andere manier gaat het niet goed met AH. Het wil fuseren met Delhaize.
Al een jaar later - ik heb er 9 september 2005 op gezinspeeld - lijk ik gelijk te krijgen over de onontkoombare teloorgang van 's lands grootste supermarktketen. Zoveel profetische gave had ik bij niemand verwacht, en zeker niet bij mijzelf.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Andre! Leuke blog. Jammer dat je me een lul vindt. Ik vond je altijd een heel erg goede gozer en neem aan dat dit nog zo is. Desondanks groeten uit Beirut, Doeg, Harald D.

AdR zei

Dag Harald - nee, lul is het woord niet, macho betekent tenslotte haantje. Ik vind wel dat je uitverkoop hebt gehouden, voorzover ik kan overzien, dus het is wel toepasselijk dat je je commentaar hier bij geplaatst hebt. Als je vindt van niet verneem ik het een en ander graag eens op
je blog (bij dezen hier dan toch vermeld).