06 september, 2006

It's a cryin' shame


Een echte kerel, nee, ik denk niet dat ik het ooit zal worden. Een tijd geleden vertrouwde ik een mannelijke radiocollega - had ik niet moeten doen natuurlijk - toe dat ik als het ware verdronk in de ogen van zekere vrouwelijke collega. En als ik haar ogen zeg bedoel ik haar ogen.
"Het is gewoon een lekker wijf," was de reactie - volgde een afweging van lichaamsdelen. Mijn tegenwerping werd niet gewaardeerd. Kort daarop was het definitief uit tussen mij en deze mannelijke collega, als u begrijpt wat ik bedoel. Bevrijding - niet alleen hierom.
Enfin - ik kan ook als het ware verdrinken in de ogen van blue eyed-soulzangeres Gayle McCormick (deze keer is de uitdrukking gepast), zoals op de afgebeelde hoes.
Ik weet niet of ik blij ben met een completer beeld uit dezelfde fotosessie geplaatst door deze fan.

Geen opmerkingen: