11 mei, 2006

Hier ligt Serendip

Eerder heb ik hier iets vermeld over de diepdenker Ellian, die een eigen weblog bijhoudt over hoe goed hij bezig is.
Ik heb mij vergist. De bescheiden webmaster van dit fraais, en van het weblog van mevrouw Ali wordt door een achternaamloze Sylvia [niveau!] (een kraakster?) bijgehouden.
Dat deze ideologen schaamteloze ijdeltuiten zijn wordt er alleen maar door onderstreept. Wie zou een weblog over zichzelf accepteren, gemaakt door een anonyma die de indruk wekt dat de betrokkene het weblog zelf maakt?
Een weblog is hovaardig. De publiciteit opzoeken zoals Ellian en Ali en zoveel andere Nederlandse neocons is narcistisch. Een kwalificatie van het accepteren van een site die openstaat voor voor de hand liggende (!) scheldpartijen op immigranten met andere inzichten kan ik wel achterwege laten.
Ellian, Ali, Nederland is te klein voor jullie grootsheid. Ook voor jullie is er een Green Card beschikbaar, meldde de ongevraagde reclame mij zojuist. Ik zou die veilige oorden aan de overkant maar snel opzoeken.

Geen opmerkingen: