26 juni, 2007

Heerlijke jaren


"Je dagelijkse portie muziek uit die heerlijke jaren vijftig en zestig met ruimte voor een eigen verzoek."

Ja, je... voor de 55+-ers. Heerlijke jaren vijftig en zestig. Zegt de AVRO, in het kader, of niet in het kader, van de Week van de Jaren Zestig op Radio 5 (wat is dat nu weer?).

Keedan.. heeft u Where did we go wrong? van The Sands of Time? Nee? Good time music dan, of One too many mornings van The Beau Brummels? Ook al niet? De eerste single van The Mighty Avengers dan, of - toch maar - de laatste van The Mojos? Ook niet? Waarom zeurt u eigenlijk aan mijn kop?

Hoewel het waarheidsgetrouw is om Cliff Richard, Ronnie Tober en Rob de Nijs uit te melken als de helden van de jaren zestig deze week weet ik dat ik de beker aan mij voorbij zal laten gaan. Ook al ben ik nog nooit gevraagd voor een kijk/luisterdichtheidsonderzoek, en heb ik ook nog nooit iemand ontmoet die iemand kende die daar wel aan meegedaan had, weet je maar nooit...

Geen opmerkingen: