16 maart, 2017

AnarChrist!

Bij het controleren van de beschikbaarheid van de in de linkerkolom aanbevolen boeken kwam ik de afgebeelde titel tegen.
Het is een wat sensationelere titel voor L'anarchisme chrétien van dezelfde schrijvers - en dat bij een andere uitgeverij onder die titel nog steeds te vinden is.
Hier een bespreking van het onder de nieuwe titel bij een katholieke uitgeverij uitgebrachte boek.
(Ik ben er aan begonnen bij kloosterbezoek en heb het vervolgens op de stapel Nog Uit Te Lezen gelegd, waar het allengs uit het zicht geraakte. O schande. Binnenkort een verslag...)

En ik heb ontdekt dat Religious anarchism niet meer bij de uitgeefster zelf te bestellen is. Wel via bol.com, als u het wilt hebben (ik verdien er niets aan, behalve wat slecht houdbare roem) bestel het dan via het bol.com-venster op Krapuul - bij bol is het redelijk betaalbaar, niet bij Amazon.
Hetzelfde geldt voor Alex Christoyannopoulos' Christian anarchism, ook te bestellen via het bolvenster op Krapuul. De antifascistische site waar ik het meeste werk in stop en die iedere grijpstuiver kan gebruiken vanwege de onophoudelijke aanvallen van regerings- en fascistenwege.

Geen opmerkingen: