24 september, 2014

Boyd Noorda overleden, 21 juli 2014

Er wordt te veel gestorven, zeg ik nog maar eens. In de regelpanelen van deze site zie ik dat iemand bij mij terechtkwam via de zoekterm "Boyd Noorda overleden". Ik weet van niets, dus ik heb er ook niet over geschreven - hij blijkt gestorven te zijn in de dagen waarin ik een abonnement op uitvaarten had, 21 juli jongstleden.

Er lijkt een heel historisch tijdperk te liggen tussen het interview dat ik met hem had op Radio 100 (tot twee keer toe liet de techniek het afweten) over bulletinboards en het nut hiervan "voor de beweging" - het wereldwijde web was er al maar werd nog nauwelijks bevolkt, laat staan subdivisies als facebook en twitter (wat er voor zat is allang weer vergeten). Als ik alleen al bedenk dat ik in 1995 nog fulmineerde tegen het internet als medium en dat ik inmiddels sinds 1997 weblogs bij heb gehouden (die vroege zijn weg, ja).
Sociamedia is een site. En Digitaal Den Haag.

Het overlijdensbericht.
En bij dezen komt u niet meer verkeerd hier terecht met de onderhavige zoektermen...

Geen opmerkingen: